Για τη σούπα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα παντζάρια, το λάχανο, το φινόκιο, τον μάραθο, το σκόρδο, το τζίντζερ και τον ζωμό. Φέρνουμε σε βρασμό, καλύπτουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Σουρώνουμε τη σούπα σε σήτα με μεγάλες οπές. Πολτοποιούμε τα λαχανικά στο μπλέντερ μαζί με λίγη ποσότητα από τον ζωμό, μέχρι να γίνει ένας αφράτος και λείος πολτός. Με τον υπόλοιπο ζωμό μπορούμε να καθορίσουμε την πυκνότητα της σούπας, ανάλογα με την προτίμησή μας. Αλατοπιπερώνουμε και κρυώνουμε τη σούπα. Σερβίρουμε την σούπα κρύα ή ζεστή σε παγωμένο μπολ ή κούπα, γαρνίρουμε με γιαούρτι και λίγο φρέσκο κρεμμύδι.
Tip: Μπορείτε να σερβίρετε τη σούπα με καπνιστό χέλι ή άλλο καπνιστό ψάρι.
Σχόλια