VIDEO DIRECTIONS
Για τη σούπα
Αρχικά μουλιάζουμε τα νουντλς αυγού σε ζεστό νερό. Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Τα αλατίζουμε και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να μαλακώσουν καλά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να αρχίσουν να αποβάλουν τα υγρά τους. «Μαδάμε» με το χέρι τα πλευρώτους μέσα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το λάχανο. Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να «μυρίσει» το σκόρδο και προσθέτουμε τον ζωμό. Φέρνουμε σε βρασμό για 2-3 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αλατίζουμε τη σούπα και τη σιγοβράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν καλά τα υλικά. Δοκιμάζουμε τη γεύση, προσθέτοντας αλάτι, αν χρειαστεί, προσθέτουμε τη σόγια και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Αλατίζουμε κι άλλο, αν χρειάζεται, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το σησαμέλαιο για να αρωματίσουμε την σούπα.
Για το σερβίρισμα
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σούπα, λίγα νουντλς, φρέσκο κρεμμύδι και λίγο σουσάμι για το τελείωμα.
Σχόλια