VIDEO DIRECTIONS
Για τις χυλοπίτες
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε φρέσκο γάλα ζωμό από κοτόπουλο ή νερό και αλάτι. Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν οι χυλοπίτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ενσωματώνουμε τα τριμμένα τυριά. Προσθέτουμε βούτυρο και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί. Σερβίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Σχόλια