VIDEO DIRECTIONS
Για τα αυγά μπένεντικτ με ντιπ αβοκάντο και καπνιστό σολομό
Σε ένα καλά ζεσταμένο τηγάνι τοποθετούμε τα ψωμάκια που τα έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο και τα φρυγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Πάνω στη φρυγανισμένη επιφάνεια από τα ψωμάκια στρώνουμε ντιπ αβοκάντο, συνεχίζουμε με τον καπνιστό σολομό, τα αυγά ποσέ και καλύπτουμε με τη σάλτσα ολλανδέζα.
Γαρνίρουμε με τσάιβς ψιλοκομμένο.
TIP
Σε περίπτωση που έχουμε ήδη μαγειρέψει τα αυγά από πριν, για να τα αναθερμάνουμε, τα τοποθετούμε στον φούρνο ατμού (steamer) στους 60oC για 1’ περίπου. Εάν δεν έχουμε φούρνο ατμού, τοποθετούμε τα αυγά σε ένα σκεύος με λίγο νερό, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 60oC για περίπου 1 με 2 λεπτά.
Σχόλια