Pecan pie Pecan pie

Pecan pie

ΓΙΑ 1 ΤΑΡΤΑ 25 ΕΚ. 50 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.8 (23 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για την pecan pie

Για τη γέμιση (900γρ.)

  • 220 γρ. αυγό
  • 160 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 250 γρ. γλυκόζη
  • 2,5 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πάστα βανίλιας
  • 25 γρ. ουίσκι
  • 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 190 γρ. πέκαν

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

VIDEO DIRECTIONS

Για την pecan pie

Μοιράζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο κέντρο της γέμισης  να είναι στους 94°C περίπου.
Αφήνουμε την  τάρτα να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
 

 

Για τη γέμιση (900γρ.)

Ομογενοποιούμε τα αυγά, τη μαύρη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το αλάτι, τη βανίλια, το ουίσκι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε τα πέκαν, ελαφρώς σπασμένα με το χέρι  ή κομμένα με το μαχαίρι.

Για την pecan pie

Για τη γέμιση (900γρ.)

  • 220 γρ. αυγό
  • 160 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 250 γρ. γλυκόζη
  • 2,5 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πάστα βανίλιας
  • 25 γρ. ουίσκι
  • 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 190 γρ. πέκαν

 

VIDEO DIRECTIONS

Για την pecan pie

Μοιράζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο κέντρο της γέμισης  να είναι στους 94°C περίπου.
Αφήνουμε την  τάρτα να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
 

 

Για τη γέμιση (900γρ.)

Ομογενοποιούμε τα αυγά, τη μαύρη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το αλάτι, τη βανίλια, το ουίσκι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε τα πέκαν, ελαφρώς σπασμένα με το χέρι  ή κομμένα με το μαχαίρι.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner