VIDEO DIRECTIONS
Για την pecan pie
Μοιράζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο κέντρο της γέμισης να είναι στους 94°C περίπου.
Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
Για τη γέμιση (900γρ.)
Ομογενοποιούμε τα αυγά, τη μαύρη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το αλάτι, τη βανίλια, το ουίσκι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε τα πέκαν, ελαφρώς σπασμένα με το χέρι ή κομμένα με το μαχαίρι.
Σχόλια