Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και ψήνουμε ανά 2-3 τις τορτίγιες για μερικά δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές τους. Προσέχουμε να πατάει ολόκληρη η επιφάνεια της κάθε τορτίγιας στο τηγάνι και να μην καλύπτει η μία την άλλη. Αφαιρούμε από το τηγάνι τις τορτίγιες, τοποθετούμε τη μία πάνω στην άλλη και σκεπάζουμε με μία καθαρή πετσέτα για να μην ξεραθούν. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε τις τορτίγιες και μοιράζουμε ισόποσα τα υπόλοιπα υλικά στο κέντρο της κάθε τορτίγιας. Απλώνουμε την κρέμα αβοκάντο και την σάλσα με μάνγκο και λάιμ. Τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια από το μαριναρισμένο λαβράκι, το pico de gallo και τελειώνουμε βάζοντας στην κορυφή τον κόλιανδρ, την πιπεριά τσίλι και το κρεμμύδι.
Σηκώνουμε τις άκρες από τα tacos προς τα πάνω μαζεύοντας τα υλικά στο κέντρο τους και σερβίρουμε.
Tip*: Αν θέλετε να φτιάξετε τις δικές σας χειροποίητες τορτίγιες μπορείτε να ανατρέξετε σε μία από τις παρακάτω συνταγές μας:
Σχόλια