TIPS
Για την πίτα
Βουτυρώνουμε ελαφρά το ταψί και απλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να εφάπτεται σε όλα τα σημεία, στον πάτο και στα τοιχώματα του σκεύους, φροντίζοντας να προεξέχει από την επιφάνειά του. Στρώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση στο ταψί και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο. Τυλίγουμε τις άκρες περιμετρικά με φορά προς τα μέσα. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε την πίτα και την αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, να γίνει το φύλλο τραγανό και να πάρει ένα ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα, για 45 λεπτά περίπου.
Για τη γέμιση
Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το κασέρι, τις πιπεριές, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.





Σχόλια