Για την πίτα
Βουτυρώνουμε ελαφρά το ταψί και απλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να εφάπτεται σε όλα τα σημεία, στον πάτο και στα τοιχώματα του σκεύους, φροντίζοντας να προεξέχει από την επιφάνειά του. Στρώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση στο ταψί και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο. Τυλίγουμε τις άκρες περιμετρικά με φορά προς τα μέσα. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε την πίτα και την αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC, να γίνει το φύλλο τραγανό και να πάρει ένα ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα, για 45 λεπτά περίπου.
Για τη γέμιση
Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το κασέρι, τις πιπεριές, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σχόλια