VIDEO DIRECTIONS
Για το γιαούρτι με μάγκο
Καθαρίζουμε το μάγκο και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Πολτοποιούμε πολύ καλά το μάγκο σ’ ένα μπλέντερ.
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε ελαφρά με μαρίζ το γιαούρτι, το μέλι, τη σαντιγί, τη βανίλια και το ξύσμα.
Σερβίρουμε το μείγμα ισόποσα σε ποτήρια και από επάνω ρίχνουμε το πολτοποιημένο μάγκο.
Βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Βγάζουμε 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα σερβίρουμε.
Προσθέτουμε τα μαριναρισμένα φρούτα και τα φουντούκια και γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού.
Για τα μαριναρισμένα φρούτα
Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε τα φρούτα στο ψυγείο να μαριναριστούν για 2 ώρες περίπου ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Σχόλια