VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σε ένα πιάτο, σερβίρουμε μια ποσότητα από τη μαρμελάδα, στήνουμε από πάνω τα κομμάτια από το σαγανάκι, λίγη μαρμελάδα ακόμη και τέλος βάζουμε μερικά φύλλα baby ρόκας.
Για το σαγανάκι
Πανάρουμε το κεφαλοτύρι περνώντας το με τη σειρά από το αλεύρι, το ασπράδι και το ψωμί.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το παναρισμένο κεφαλοτύρι και τηγανίζουμε ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα 1΄ λεπτό περίπου τη κάθε πλευρά.
Για τη μαρμελάδα πιπεριάς Φλωρίνης
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ξύδι με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη και φέρνουμε σε βρασμό. Βράζουμε το σιρόπι για 2΄λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά και να έχουμε τη σύσταση μαρμελάδας.
Σχόλια