VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σέλερι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και λίγο νερό εάν είναι απαραίτητο. Ανακατεύουμε έτσι ώστε να μοιραστούν όλα τα υλικά ομοιόμορφα και να ζεσταθεί το ρύζι. Προσθέτουμε τα κόκκινα φασόλια, την ντομάτα καρέ και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το θυμάρι, τον μαϊντανό και τις ελιές Καλαμών. Προσθέτουμε λίγο χυμό ή ξύσμα lime.
Tips: Κρατείστε τα κελύφη και τα κεφάλια από τις καθαρισμένες γαρίδες και ετοιμάστε έναν ζωμό θαλασσινών που διατηρείται στο ψυγείο.
Σχόλια