VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ηλιέλαιο και προσθέτουμε τις μελιτζάνες. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μισό - μαγειρευτούν. Προσθέτουμε το κολοκύθι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και αυτό. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο, αλατίζουμε και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα ντοματίνια, τον ζωμό λαχανικών και φέρνουμε σε βρασμό. Αλατίζουμε, προσθέτουμε, τα στριφτάδια και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά και να χυλώσει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε βούτυρο, παρμεζάνα, σκορδόλαδο, ομογενοποιούμε και στην συνέχεια προσθέτουμε μαϊντανό, βασιλικό και ξινομυζήθρα. Αλατίζουμε αν χρειάζεται και σερβίρουμε.
Σχόλια