 TIPS
                                                                                        TIPS
                                        VIDEO DIRECTIONS
Για το πέστο βασιλικού
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το πολυμηχάνημα και αλέθουμε, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς. Διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, στη συντήρηση.
Tips:
* Για να μη μαυρίσει το πέστο, πρέπει να έχετε αρκετή ποσότητα υλικού μέσα στο μπλέντερ και να φροντίσετε να μην την αλέσετε για πολλή ώρα.
* Με παρόμοιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε πέστο με άλλα βότανα ή σαλατικά, όπως τον μαϊντανό και τη ρόκα.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
     
  



 
    
Σχόλια