Για το πιάτο
Σερβίρουμε σε πιάτα τις μπριζόλες, μοιράζουμε τη σαλάτα λάχανο και περιχύνουμε λίγη σάλτσα πάνω από κάθε μπριζόλα.
Για το τραγανό χοιρινό
Στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας τις μπριζόλες και τις αλατίζουμε. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το κορν φλάουρ, τα 50 γρ. αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα χωρίς κόμπους. Πανάρουμε τις μπριζόλες περνώντας τες πρώτα από αλεύρι, έπειτα από το μείγμα του αυγού και τέλος από το πάνκο, προσέχοντας κάθε φορά να τινάζουμε καλά πριν προχωρήσουμε στο επόμενο υλικό για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία, ρίχνουμε μέσα το ηλιέλαιο και προσθέτουμε τις μπριζόλες προσέχοντας το λάδι να φτάνει μέχρι τη μέση του ύψους της μπριζόλας. Τηγανίζουμε τις μπριζόλες ομοιόμορφα και από τις 2 πλευρές τους μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και να είναι καλά μαγειρεμένες στο εσωτερικό τους, για περίπου 4-5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί, τις αφήνουμε να ξεκουραστούν και να στραγγίξουν από τα περιττά λάδια.
Για τη σαλάτα λάχανο - τζίντζερ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι εάν χρειάζεται.
Για τη σάλτσα σόγια και κέτσαπ
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή σάλτσα.
Σχόλια