VIDEO DIRECTIONS
Για τις γαρίδες σαγανάκι
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες. Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από την άλλη πλευρά. Αποσύρουμε τις γαρίδες σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε τον μαραθόσπορο, την πιπεριά και το σκόρδο και όταν μυρίσουν σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε το ούζο να συμπυκνωθεί κατά το ήμισυ και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα. Μαζί με τη σάλτσα ντομάτας προσθέτουμε και λίγη φρέσκια ντομάτα χωρίς τους σπόρους. Σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά ακόμα, προσθέτουμε τις γαρίδες, την ντομάτα κονκασέ και τη φέτα και βάζουμε το σκεύος στον φούρνο μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα. Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και σερβίρουμε ρίχνοντας τα μυρωδικά, το σκορδόλαδο και το φρέσκο κρεμμύδι.
*Δείτε στο video πώς καθαρίζουμε τις γαρίδες.
Σχόλια