VIDEO DIRECTIONS
Για το ζυμαρικό
Βράζουμε το ζυμαρικό σε καλά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, το σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το νερό στο οποίο έβρασε.
Σχίζουμε το λουκάνικο κατά μήκος, το αδειάζουμε, πετάμε την εξωτερική του μεμβράνη και το σπάμε σε μεγάλα κομμάτια.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το λουκάνικο, τις γαρίδες, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν έντονο καστανό χρώμα.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και προσθέτουμε το περιεχόμενο του μέσα στο μπολ με την πικάντικη σάλτσα που έχουμε φτιάξει.
Προσθέτουμε στο ίδιο μπολ τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα από τη σάλτσα. Δοκιμάζουμε, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι εάν χρειάζεται, μοιράζουμε τη μακαρονάδα σε πιάτα και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά από πάνω.
Για την πικάντικη σάλτσα
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα.
Σχόλια