Για τη γέμιση και το σάντουιτς
Τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης σε στρώσεις πάνω στο ψωμί και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα του ψωμιού. Φουρνίζουμε στους 200 C μέχρι να λιώσει το τυρί και να ζεσταθούν τα υλικά.
Για την κρέμα αγριοράπανου
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα, ανακατεύοντας συχνά. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και θέλει υπομονή. Αλατίζουμε και όταν το κρεμμύδι πάρει έντονο χρώμα προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μαγειρεύουμε μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη, σβήνουμε με το ξίδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Συνεχίζουμε μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το ξίδι και να μαλακώσει το κρεμμύδι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Κρυώνουμε και διατηρούμε στο ψυγείο.
Σχόλια