VIDEO DIRECTIONS
Αλατίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει έντονο καστανό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και δίνουμε και σε αυτά ωραίο καστανό χρώμα περιμετρικά. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και μόλις μυρίσει προσθέτουμε το βούτυρο, το αλεύρι και τα καβουρδίζουμε ελαφρώς. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί κατά το ήμισυ. Ρίχνουμε την κρέμα, το γάλα, τον ζωμό, προσθέτουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια και φέρνουμε σε βρασμό.
Επαναφέρουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και το βάζουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως αλλά να παραμείνει ζουμερό και να πήξει η σάλτσα, για 6-8 λεπτά περίπου.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τον φούρνο, προσθέτουμε το θυμάρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι εάν χρειάζεται, σερβίρουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Σχόλια