VIDEO DIRECTIONS
Για το χοιρινό
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από την πάπρικα, το φρέσκο κρεμμύδι, τη Worchester sauce και το μέλι .
Τοποθετούμε την κατσαρόλα στην εστία σε δυνατή φωτιά και φέρνουμε σε βρασμό. Χαμηλώνουμε την ένταση, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σιγομαγειρεύουμε μέχρι το κρέας να είναι πολύ μαλακό και να σπάει σε ίνες για περίπου 2 ώρες. Σε αυτό το σημείο το νερό θα πρέπει να έχει σχεδόν εξατμιστεί και να υπάρχει μικρή υγρασία μέσα στο σκεύος.
Αφαιρούμε τα ολόκληρα μπαχαρικά από την κατσαρόλα.
Δυναμώνουμε σε μέτρια ένταση και με μία κουτάλα σπάμε σε ίνες το χοιρινό ανακατεύοντας.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει η πάπρικα και να ενσωματωθεί καλά το μέλι σε όλο το μείγμα για περίπου 2 λεπτά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.
Tip:
*Στο τελευταίο στάδιο του μαγειρέματος μπορούμε να δυναμώσουμε τη φωτιά και να καραμελώσουμε το χοιρινό σύμφωνα με το γούστο μας.
Σχόλια